Feest 10 jarig bestaan ’t Span in Nijmegen.

Zaterdag 11 februari vierde de woongroep ’t Span in Nijmegen haar 10 jarig bestaan in zaal Groenewoud te Nijmegen. In ’t Span op het voormalige Limosterrein wonen negen jonge gehandicapte mensen allemaal in hun eigen appartement met een zit- en een slaapkamer, een douche en een toilet. Bijzonder is dat hun ouders zelf begonnen zijn met het starten van ’t Span. Zij wilden een prettige woonplek voor hun kinderen. En dat is gelukt. Alle ouders en verzorgers helpen ook veel mee bij de begeleiding. Overdag zijn ze naar dagbesteding of werk, zoals in dorpshuis De Sprong te Ooij, waar een aantal van hen ook meededen aan “Spelemeien”. Op deze feestelijke zaterdag waren ze samen met ouders, verzorgers en andere familieleden en deden ze o.a. samen een workshop “Salsa dansen” waarvan ieder genoot. Er waren een aantal optredens en na het gezamenlijk buffet werd er ’s avonds een discoavond gehouden.
Bekijk het hele verhaal en de foto’s hier