Bewoners ’t Span

Achterste rij (v.l.n.r.):
Marleen, Femke, Marieke en Marsha

Voorste rij (v.l.n.r.):
Dirk, Robert, Femke, Loes en René.

Marleen Straten (1986)

Marleen is dol op muziek, en houd van dansen en tv kijken. Ze werkt bij theaterwerkplaats Spelemeien en maakt mooie dingen bij Eigen-Art (creatieve dagbesteding ). Marleen doet in haar vrije tijd ook nog wat aan sport bij korfbalclub Keizer Karel en badmintonclub Smashing.

Femke Kuster (1988)

Femke houdt van dansen en muziek luisteren en gaat graag naar musicals met haar moeder of naar concert van Nick en Simon of van Jan Smit. Zij gaat graag met de familie mee naar Giethoorn, of een lekker weekendje weg in Nederland. Lekker eten is een favoriete bezigheid van Femke. Als dagbesteding gaat Femke naar theaterwerkplaats Spelemeien en naar dagbesteding Werkenzo. Femke knutselt graag, dan weer iets met papier dan weer iets met wol, zo is zij altijd wel ergens mee bezig. Femke is nog steeds heel enthousiast over het wonen op het Limos terrein, ze woont er nu 10 jaar en vanaf het begin is dit haar plekje waar ze gelukkig is en waar zij zich in de loop der jaren verder heeft ontplooit tot een volwassen vrouwtje.

Marieke Stufkens (1985)

Marieke (1985) is dol op dansen en zingen, muziek luisteren, tekenen en knutselen. Ze werkt bij creatieve werkplaats Theaterstraat, waar ze twee dagen theater maakt en een dag schildert. Ze heeft een eigen facebookpagina, waar in filmpjes en foto’s te zien is wat ze zoal maakt. In 2016 kwam een boek uit met haar schilderwerk ter illustratie van de gedichten van Bob van Gerwen. Daarnaast gaat ze twee dagen naar Mijnwerkenzo in Huissen. Ze kan zichzelf goed vermaken, maar vindt het leuker in een groep vriendinnen. In haar vrije tijd gaat ze naar Korfbal (Keizer Karel).

Marsha Peeters (1986)

Marsha is dol op muziek en luistert graag naar Frans Bauer, Jan Smit en Nick en Simon. Ze gaat graag naar de disco en bezoekt maandelijks de Blauwe Vogels, een scoutinggroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Sporten is niet haar ding, maar ze wandelt regelmatig. Een verjaardag of andere aanleiding voor een feest is het helemaal. Marsha werkt bij de theaterwerkplaats Spelemeien, naar Eigemeien en naar Stichting Dagbesteding Cuijk De Looierij.

Dirk Thijssen (1988)

Dirk (1988) houdt van dansen, zingen en acteren. Hij gaat 2 dagen per week naar Spelemeien, dit is een theaterwerkplaats. Ook werkt hij 2 dagen per week bij Werkemeien in Persingen. Hij is een fan van Ajax en van Michael Jackson. 1 keer per week gaat hij naar fitness om spierballen te kweken waar hij trots op is. Hij vindt het leuk om op een terrasje te zitten met een biertje erbij. Ook is Dirk geïnteresseerd in de politiek en De Beurs. Verder is hij dol op feestjes en verjaardagen. Hij woont met heel veel plezier op ’t Span.

Robert Viejou (1990)

Robert is geboren op 26 januari 1990. Het is een gezellige, sociale jongen die ook graag grapjes maakt. Robert gaat 4 dagen in de week naar dagbesteding “m’n Werk en zo” in Huissen en 1 dag in de week naar de boerderij “Werkemeien” in Persingen.
Hobby’s zijn op de I-pad you tube kijken, voetbal kijken op de tv en in het puzzelboekje met woordzoekers bezig zijn.  Robert vindt het heel leuk om met alle Spanners op vakantie te gaan. Lekker eten is voor Robert een feestje en dan vooral de saté van de BBQ van papa en de appeltaart van mamma. Robert vindt het super leuk om op ’t Span te wonen.

Femke de Ronde (1987)

Femke zorgt graag voor haar poezen Gabber en Gajus en heeft ook nog tijd over voor het konijn Dino. Femke gaat naar school en loopt stage bij een kapper. Zij is dol op Spaghetti koken en eten. Tijdens vakanties kampeert Femke graag met de familie in binnen- of buitenland. Femke houdt van griezelverhalen. Zij gaat graag met de familie fietsen in het mooie Brabantse land.

Loes Wels (1984)

Loes (1984) is dol op muziek, speelt keyboard en drumt in een muziekclub en houdt van wandelen en dansen. Ook sloopt zij graag radio’s, computers en andere apparaten. Zij reist graag met de trein en weet allerlei stations op haar Ipad te vinden. Daar zoekt zij ook informatie over wandeltochten op.Als dagbesteding gaat Loes naar het Toverbaltheater in Beneden-Leeuwen en werkt zij bij Stichting Dagbesteding Cuijk in de bakkerij en het atelier. Mozaïeken is daar haar specialiteit.

René van Driel (1986)

Gezelligheid kent geen tijd bij René. Het liefst is hij onder de mensen en vermaakt hij ze met zijn zang. Hij vindt het prachtig dat hij in Nijmegen woont en zo´n mooi appartement heeft en is graag een gastheer. Frans Bauer en veel Nederlandse artiesten mogen René als grote fan bestempelen. René zingt graag alle liedjes mee. Fietsen en fitness is een leuk tijdverdrijf en ook op de i-pad kan René zich goed vermaken. Hij werkt bij de theaterwerkplaats Spelemeien, en bij Stichting Dagbesteding in Cuijk en is daar creatief aan het werk.